Energirenovering

Med fokus på CO2 reduktion, varmeøkonomi, komfort og respekt for den ældre bygningsmasse løfter vi en energirenovering derhen hvor man få kombineret nutidens materialer med gamle konstruktioner således disse arbejder sammen og ikke skæmmer.

Det forudsætter en interesse, et indblik i udviklingen på disse felter og må siges at være vores kernekompetence.
Uddannelse, information, kyndig vejledning fra samarbejdspartnere og producenter sikre at vi henholder os til de anvisninger der er rettesnor.

Mine folk skal besidde en lyst og vilje til, at sætte sig ind i disse områder så vi er i stand til, at se svagheder og forbedringsmuligheder. Det stiller kunden et sted, hvor der kan hentes besparelser og mit firma lever af disse opgaver.

Vi hulmursisolerer med Iso Artic et granuleret polystyrol produkt der er grafit imprægneret. Derudover indblæser vi ligeledes vores kvalitetsprodukt Climatizer Plus som er en papiruld der har markedets bedste isoleringsegenskaber.

Energirenovering i samarbejde

I tæt samarbejde med smed, vvs, elektriker og murer kan vi rådgive mine kunder til en helhedsløsning hvor faggrupperne tænker ud over deres fagområde. Resultatet er større besparelser og kvaliteten er højere end det ses andre steder.
Et samarbejde med os vil garantere dig energirenovering i højeste kvalitet og altid med de mest optimale løsninger.

 

Bliv ringet op

Indtast dine kontaktoplysninger i denne formular og du vil blive ringet op hurtigst muligt.

Eller ring til os på tlf.:66 141 141