Loftisolering

  • Med loftisolering sparer du penge
  • Loftisolering med papiruld er miljørigtigt
  • Papiruld er billigt
  • Papiruld hæmmer brandfare
  • 25 % lavere energiforbrug med papiruld

Hvis du gerne vil spare penge, er loftisolering et fornuftigt sted at begynde. Med papiruld får du et billigt produkt, der samtidig er miljørigtigt. Papiruld benyttes til isolering i både nye huse, men også til efterisolering i ældre huse. Papiruld er lavet af genbrugsmaterialer – gamle aviser, der findeles og imprægneres imod påvirkning fra brand, råd, svamp samt skadedyr.

Loftisolering med Papiruld

Loftisolering giver med garanti en bedre økonomi. Vi husker sikkert alle sidste vinter, som kostede husejerne rigtig mange penge. Priserne på varmeregningen er steget, så der er god fornuft i at få dit hus loftisoleret. Det er godt for dit hus og varmeregningen.

Loftisolering med papiruld er både anerkendt af den danske stat som ‘miljøpolitisk korrekt’, samtidig med, at Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut har målt papiruld til at have en af markedets højeste brandmodstand. Energiforbruget med papiruld er blevet fastslået til at være 25 % lavere end ved f.eks. mineraluld, så isoleringsevnen er altså også markant bedre ved papiruld.

Den fuldkomne løsning

Du får altså den fuldkomne løsning, ved at loftisolere med papiruld. Pengemæssigt er papiruld det billigste produkt på markedet, så man kan være både økonomi-, miljø- og kvalitetsbevidst på samme tid.

Uforpligtende tilbud?

Er du interesseret i at spare penge og samtidig være miljøbevidst? Vi kommer gerne på besøg hos dig og giver et gratis uforpligtende isoleringstjek af boligens isoleringsstand, således at du vil kunne spare på energien i fremtiden.
Kontakt os på telefon: 66 141 141

Bliv ringet op

Indtast dine kontaktoplysninger i denne formular og du vil blive ringet op hurtigst muligt.

Eller ring til os på tlf.:66 141 141